» Projektid ja programmid » Euroopa Liidu struktuurifondidest rahastatud projektid » Sauga noortekeskuse renoveerimine

Sauga Avatud Noortekeskuse renoveerimine

Projektiga „Sauga Avatud Noortekeskuse juurdeehitus“  ehitati olemasolev ühekorruseline hoone ümber kahekorruseliseks. Ehitustööde käigus paigaldati sissepääsu juurde kaldtee ja majja invalift. 
Kokku on ümberehitatud hoones 699,0 m2 põrandapinda, millest Sauga Avatud Noortekeskuse kasutuses 576,8 m2. Noortekeskusega ühes hoones asub ka raamatukogu, mille kasutada on 122,2 m2. 
Hoone hea asukoht Via Baltica ääres nõuab suurt tähelepanu hoone fassaadide kujunduse, välisvalgustuse ja hoonet ümbritseva maastiku kujundamise osas. Maanteelt vaadates on hoone kavandatud kahe ülespoole suunatud noole kujulisena.

1. korrusele lisandus noortekeskuse olemasolevatele ruumidele (53,4 m2) 167 m2 põrandapinda: pesemisvõimalused; noortekeskuse ringiruum, tuulekoda, fuajee; inva-WC; invalift ja abiruumid, kontor. 

2. korrusel on: 120 inimest mahutav saal, esinejate garderoob, meedialabor, ansambliruum, pilliladu, nõupidamisruum, õppeköök, kontor ja wc-d. 

Ehitus algas 1. oktoobril 2009 ja kestis koos sisustustöödega kuni 2011. aasta märtsini.

 

 

Viimati uuendatud:   14.12.2016. 16:45